Bare Philosophy x Chantelle

Annonse, Bare Philosophy

Hei søndag og hei Chantelle..

Bare Philosophy har igjen fylt opp undertøyskuffen min med litt nytt og sexy undertøy. Jeg elsker virkelig disse settene her fra Chantelle. De er gode på klassiske modeller, men med det lille ekstra for det skal jo ikke være kjedelig.

Jeg er også mest glad i bh´er uten fyll og gjerne bare et tynt gjennomsiktig stoff som disse da jeg har litt bryster og ikke trenger noe ekstra der. Men det er også ikke alltid så lett å finne disse bh´ene som sitter fint på, har et fint snitt og i tillegg gir hold. Det gjør absolutt disse fra Chantelle og er super behagelig på også.

Denne hvite har blitt en favoritt, så klassisk og delikat.

Jeg elsker denne blåfargen! Bh´en er ganske lik som den hvite modellen og trusen har et perfekt snitt! Liker truser med høyt snitt som forlenger bena. På bildet under har jeg på meg samme modell, men i en annen farge som også er så lekker! Der ser du hvordan den sitter på:)

Hvis du ikke har vært innom Bare Philosophy eller det er lenge siden forrige besøk vil jeg virkelig anbefale deg turen innom. De har så mye lekkert og jeg finner alltid en ny favoritt derfra enten det er et undertøysett, pysj eller morgenkåpe.

Jeg føler meg aller finest når jeg har et lekkert sett med undertøy på meg, og ja det må være et sett. Hvis ikke bh og truse matcher dropper jeg heller bh.

Og et siste tips er å få hjelp til å finne riktig bh størrelse. Dette er vanskelig og jeg vet de fleste av oss har tatt mye feil her. Hos Bare Philosophy kan de hjelpe deg med dette enten som drop in når du har tatt turen innom eller så kan du booke en time hos dem for å sikre deg at du ikke trenger å vente<3 legger ved en link til time booking og det er selvfølgelig gratis.

Du kan bestille time her.

Ha en fin søndag!

Xx H.

Write a comment