update – hårfjerning

wow. hårfjerning med laser, wow! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?!

Nå har jeg kun tatt en behandling (av 6-7) hos Elite Helse, men likevel må jeg si wow!! Hårene har allerede etter 2-3 uker begynt å dette av. altså de løsner av seg selv-røttene er borte og huden er glatt uten stubber/”hårporer”. Dette gjelder ikke alle hårsekkene, men mange. Det er vel derfor man trenger flere behandlinger, fordi hårsekkene/røttene dør i ulikt tempo.

Armhulene mine er så og si helt hårfri allerede. Jeg skal jo fortsatt ta resten av behandlingene, men jeg er positiv overrasket over at resultatene kom så raskt. Tenkte det ville ta 2-3 behandlinger før jeg kunne merke noe til det. Det samme gjelder brasiliansk, men leggene ser jeg ikke så stor forskjell etter en behandling.

Det beste jeg har gjort for meg selv!

Xx H.

Write a comment