Bare Philosophy X Seafolly

Snart sier vi hei til bikinisesongen igjen og jeg gleder meg! Bare Philosophy har virkelig skjemt meg bort med rålekre bikinier som jeg gleder meg til å få brukt.

Jeg er så glad og stolt over samarbeidet jeg har med Bare Philosophy. Ikke bare fordi jeg elsker butikken og kan tilbringe uendelig med tid der inne pga deres store utvalg av fint (!!) undertøy og badetøy, men også fordi de som jobber der er så utrolig hyggelig og søte. Elsker å stikke innom for en kaffe, liten prat og titt. Jeg skvetter alltid litt når jeg ser meg selv på plakatene i butikken. Var innom tidligere i uken og tittet på litt utvalg til hva jeg kan ha på meg under kjolen jeg skal ha på meg på ELLE festen bl.a. Den er nemlig ganske gjennomsiktig og må derfor planlegge litt.

Men tilbake til bikinisesongen! Jeg vil tipse dere om et australsk bikini merket som heter Seafolly. Er det noen som kan bikini, så er det Australia.

Jeg hadde på meg en variant fra merket på shooten jeg gjorde i fjor høst med Bare Philosophy og den husker jeg at jeg likte så godt og følte meg fin i den. Og ble veldig glad da jeg fikk den med meg hjem. Det jeg liker spesielt med denne modellen jeg har på meg er at trusen er litt høy og at selvom det skjer ting med overdelen, så føles den fortsatt enkel og klassisk. Akkurat sånn som jeg liker det.

Et siste tips før du skal gå til innkjøp av en ny bikini er at du drar innom Bare Philosophy for en fitting, sånn at du får vite akkurat riktig størrelse i bh. Kan ikke få sagt det nok akkurat det der med størrelser. Jeg har gått rundt i mange år med feil størrelse og tror ikke jeg er alene om det. Det gjør så mye med både hvordan det føles og hvordan bh´n ser ut på deg. Du kan booke en gratis fitting time hos dem eller bare stikke innom og be om litt hjelp og guide<3

Write a comment