Hvis jeg måtte begrenset meg

..til kun tre produkter.

BB kremen fra Genosys er en absolutt favoritt hos meg. Dekker akkurat nok til at det fortsatt blir et naturlig resultat og ikke føles som en fet maske. Er snill mot huden og perfekt for deg hvis du lett får utbrudd eller reaksjoner. Jeg bruker denne hver dag hvis jeg sminker meg, den gir fin glød gjennom hele dagen-og et stort pluss er at den har SPF.

Leppebalm fra Korres i fargen Pomegranate grenade. Gir både godt med pleie og en fin coral-rosa farge til leppene. Bare et fint tint av farge da det er en balm og ikke leppestift selvfølgelig, men det er akkurat sånn jeg liker det. Jeg hatt med meg denne hver dag siden jeg fikk den og klappet inn litt farge på leppene gjennom hele dagen og jeg har fått så mange kommentarer på fargen. Den perfekte balmen!

Brow styler fra Dior er også et produkt jeg ikke kunne klart meg uten akkurat nå. Hvis jeg ikke sminker meg en dag går jeg likevel alltid over brynene mine med litt farge for å ramme inn ansiktet mitt og nå er jeg ekstra glad i denne. Lett å påføre, gir godt pigment-men likevel enkel å rette opp “feil”.

Xx H.

Write a comment