Bare Philosophy X Freya

I fjor høst gjorde jeg en kampanje shoot med Bare Philosophy og jeg kunne ikke vært mer stolt av å være deres kampanjemodell! Bare Philosophy er en utrolig lekker og elegant undertøysbutikk på Steen & Strøm i Oslo som jeg alltid har elsket pga deres gode smak og utvalg, og jeg finner meg alt for mye fint nytt undertøy og badetøy når jeg besøker butikken deres.

Det er derfor veldig gøy for meg og kunne fronte Bare Philosophy og få lov til å henge til pynt på veggene deres i butikken.

Her har jeg på meg en bikini fra merket Freya. Freya er merket som fokuserer på gode kvaliteter, god passform og tilbyr et stort spekter av størrelser. I tillegg til dette finner du modeller og ulike cut ut i fra hva du liker og hva som kler din kroppsfasong. Jeg elsker bikinitruser med høy cut, og da er denne modellen som heter Nouveau perfekt syns jeg. Jeg har bikinitrusen i str S.

Bikinioverdelen er så behagelig på og gir perfekt hold. Den har en sløyfe foran som du kan knyte eller ta av hvis du vil ha et stivere uttrykk. I overdelen har jeg str 65F, noe jeg aldri hadde vist uten Bare Philosophy sin hjelp. De fleste av oss går nok rundt med helt feil størrelser i BH´ne våres, i hvertfall for oss som ikke har fått litt guide på dette området. Dette hjelper Bare Philosophy deg med i butikken deres heldigvis! Du kan booke time hos dem her eller bare komme innom som en drop-in. Da får du vite akkurat hvilken størrelse du skal se etter og fittingen er gratis<3

Jeg elsker det klassiske uttrykket med en svart bikini og med perfekt cut! Jeg ville nok stylet den med en svart blazer og noen enkle slip-in på vei til stranden.. Så klassisk og chic.

Write a comment