18.03.19

Litt vår igjen. Så deilig å gå fra A til B mens solen varmer. Jeg har dessverre måttet jaktet på skyggen mens alle andre har krysset gaten utifra hvilken side solen traff. Huden min skal ha minst mulig sol nå under Endymed behandlingen jeg tok forrige uke.

Ellers merker jeg at jeg klær i fingra etter å jobbe 24/7, jeg legger meg meg macen i senga og jobber til jeg sovner, klapper den opp igjen som det første jeg gjør når jeg våkner og noen ganger står jeg ikke engang opp av sengen da jeg mener jeg kan spare tid på å bare bli der. Jeg er en arbeidsnarkoman og har alltid vært det, så etter et halvt års tid med null motivasjon, inspirasjon eller energi til å gjøre det som jeg føler gir meg liv har vært veldig vanskelig. Nå kjenner jeg at det begynner å komme tilbake og det er så deilig.

Jeg har druknet i alt annet og latt livets utfordringer komme i veien. Når ting baller på seg kan man lett bli negativ og la de negative tankene og energien gå utover resten. Jeg har ikke klart å se muligheter i alt rotet mitt. Vet heller ikke helt hva som snudde alt, men jeg tror med en gang man ser opp og ikke tilbake, tar tak i ting – en ting om gangen, så løsner det.

Likevel så drømmer jeg meg bort til stranden i Italia hver dag.. Savner den.

..snart<3

Xx H.

Write a comment