Nye beautyfavs

Jeg har gjort en tutorial for ELLE i samarbeid med Fredrik & Louisa som jeg skal vise dere snart, men jeg vil tipse dere om noen produkter allerede nå fra den videoen. Etter at jeg mottok produktene til denne tutorialen har jeg blitt avhengig av flere av dem og brukt dem daglig siden.

Dette er ikke en betalt post btw<3

Jeg har ikke gått for røde lepper hver dag, men jeg elsker denne fargen og hvordan leppestiften føles på leppene. Jeg kler aller best en rødoransje farge på leppene mine hvis jeg skal veksle fra min naturlig leppe. Det er ikke så lett å finne den perfekte rødoransje tonen, men denne er perfekt!

Leppestift fra Tom Ford i fargen 73 Vermillionaire.

En klassiker, jeg vet. Men absolutt verdt å nevne og tipse om. Gir akkurat nok dekk og fin fin glød<3

FAVORITTEN. Dior Backstage Glow Face Palette. Gir en fantastisk glød som ikke ser kakete ut, noe jeg syns kompakt highlighter fort kan bli og du ser ikke glitrende ut. Bare sunn og fin glød til huden.

Gleder meg til å vise dere videoen<3

Write a comment