Multi use

Jeg har vel sagt det før, men produkter jeg har liggende hjemme som er ment til ansikt, men feil til min hudtype bruker jeg heller på kroppen. Som retinol kapslene fra Elizabeth Arden bruker jeg på hals og bryst, Wild rose dryoil fra Korres bruker jeg nå på kroppen generelt egentlig. Her varierer jeg ut i fra hva jeg har, men liker å smøre meg inn i en dryoil hver kveld. Et tynt lag på bein, rompe, armer og mage før jeg legger meg er perfekt da den trekker seg raskt inn i huden og føles tørr innen jeg har lagt meg under dyna og jeg våkner opp med myk deilig hud.

Jeg er så heldig at jeg får teste mye produkter, men har en hud som reagerer ganske raskt hvis jeg bruker produkter som ikke er egnet til min hudtype. På denne måten får jeg brukt gode produkter og lar dem gjøre sine mirakler ellers på kroppen<3

Vil også tipse dere om en FANTASTISK hårkur. Denne overnight serum fra Shu Uemura (flasken til venstre) som jeg fordeler inn i tørt eller fuktig hår rett før jeg legger meg gjør håret mitt silkemykt og glansfult. Nå på vinteren blir håret mitt ekstra tørt og da gjør det seg med en runde med kur en-to ganger i uken for å få tilbake fuktigheten og glansen. Jeg elsker også at man kan få hårpleie unna gjort mens man sover!

Write a comment