Endymed med ZO Skin Health

I går var jeg innom ZO for en ny Endymed behandling. Det er 6 uker siden siste runde og jeg ser resultater allerede. Jeg gjør det hovedsakelig for å bli kvitt arr etter en akne periode, men behandlingen jobber også på porer og gir en jevnere hudtone. Arrene mine er ganske overfladiske, så de regner med at mye er gjort etter 4 behandlinger.

Endymed maskinen kan jobbe på flere områder og med ulike “munnstykker” som gjør ulik jobb i huden. Sist gjorde jeg kun RF behandlingen som du ser på bildet over, den gjør huden jevnere, strammere og reduserer arr. Denne gangen kombinerte vi denne med RF microneedling. Dette jobber mer intensivt på arr og er skånsom mot huden med sine tynne gullnåler som ikke gir deg nedetid etter behandling. RF behandlingen på bildet gir nedetid på en liten uke hvor du er litt rød og kan flasse.

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg gjør dette og hvis du befinner deg i Oslo området kan du kontakte Elite Helse på Aker Brygge og spørre etter Laura da hun er veldig dyktig innen Endymed behandling.

Write a comment