Glødene hud fra ZO Skin Health

Jeg sverger fortsatt til ZO Skin Health og da bruker jeg kun deres produkter da jeg mener at man ikke skal blande sammen merker og heller la produktene fra samme merket samarbeidet og gjøre jobben.

Masker har alltid vært en ting jeg elsker både pga kosen, men også for jeg liker den hakke mer intense behandlingen en maske gir huden min. Jeg bruker sulfur masken som jobber mot urenheter og rødhet, men jeg savnet en maske som ga glød og da fikk jeg teste denne enzymatic peel masken som blir kalt party-masken og det kan jeg forstå. Du kan ha den på i 3 timer, men jeg testet med 15 min første gangen da jeg kan ha litt sensitiv hud og ville starte forsiktig. De korte 15 minuttene ga meg en fin glød og silkemyk hud, men jeg har turt i ettertid og pushe tiden opp til 3 timer og resultatet er selvfølgelig hakket bedre. Huden blir jevnere i tonen og ser sunn ut. Anbefales.

Jeg holder også på en behandling hos ZO som går på arr og jevnere hud. Jeg bare tatt en behandling av 3-4 stk, men resultatet etter den ene er så fantastisk og jeg gleder meg til neste og til å vise dere videoen jeg lager på det.

Jeg har alltid slitt med arr etter en akne periode fra da jeg var yngre som jeg har jobbet mye med og prøvd utallige behandlinger for, men aldri har jeg blitt så fornøyd som den jeg gjør nå med endymed hos ZO.

Write a comment