Beauty favs

Jeg har alltid elsket Eight Hour produktene fra Elisabeth Arden og jeg finner alltid en ny krukke eller tube i jakkelommer og i alle veskene mine som jeg har glemt bort. Det er det eneste jeg bruker på leppene mine og bruker tubevarianten på huden hvis jeg har noen ekstra tørre områder.

Den originale Eight Hour “salven” eller “balmen” kommer i ulike konsistenser utifra hvilken variant du velger. Den store tuben er veldig rennende, de små boksene er en fastere variant og den som er i “leppestift” form er den fasteste varianten. Min favoritt er boksene, bortsett fra nettopp boksene som ALLTID låser seg.

Det siste jeg har testet fra Eight Hour familien er disse håndkremene. Den kommer i både kremform og en i mer salveform. Jeg elsker de og denne strørrelsen jeg har er perfekt til reise eller bare til å ha i vesken.

Write a comment