Everyday makeup rutine

…that only takes 10 minutes

Min sminkerutine til hverdags er veldig enkel. Jo enklere jo bedre.

Og nøkkelen til en enkel sminkerutine er bra hud, så god hudpleie spiller en stor rolle. Når huden ikke krangler med meg kan jeg klare meg med 3-4 produkter.

Da bruker jeg kun concealer under øynene, rundt nesen og andre steder jeg kan være litt rød. Så varmer jeg opp huden med en kremblush med fingrene eller med en kost. Jeg liker kremprodukter til huden da jeg syns det ser mest naturlig ut. Det blender seg godt inn i huden og gir et fuktig og glødene resultat.

Etter blush går jeg over til brynene mine. Jeg varierer litt på produkt, enten det er en brynspenn eller brynsgel. Det viktigste for meg er at brynene er naturlig og “bustete”. Liker ikke når man ser at de er tegnet og linjet opp.

Føler jeg meg litt trøtt og sliten i ansiktet kan jeg toppe det med en higlighter for å se litt mer fresh ut også går jeg aldri ut døra uten en runde med vippetang. Det får øynene til å poppe og du ser med engang mer våken ut.

Dette tar meg maks 10 min og det jeg trenger for å føle meg fresh til en vanlig dag.

Write a comment