Favoritter

Nye og gamle favoritter. Jeg er trofast til mine produkter, men så tester jeg masse nytt nesten hver dag og da hender det at jeg kommer over noen nye favoritter som erstatter gamle.

ZO skin health er det eneste jeg bruker som hudpleie og huden min elsker produktene.

Det er fortsatt Guerlain jeg bruker på huden min av sminke. Nå som høsten og straks vinteren er her har jeg ikke noe særlige brunfarge igjen og da holder det ikke med den blanke tinted gelen fra Guerlain som bare gir litt glød, så nå mikser jeg inn en dråpe av foundationen fra samme merket for litt mer dekk.

Jeg har testet ut It Cosmetics sin concealer og den er så god! Utrolig god dekk og drøy i bruk. Og en annen ny favoritt er Brow Rehab Cosmetics sine brynsprodukter. Jeg har ganske mye hår på brynene mine, så jeg har ikke pleid å sminke de så mye, egentlig av latskap, men nå elsker jeg å bruke litt mer tid på brynene mine når jeg sminker meg. Resultatet blir naturlig og produktene holder seg på plass hele dagen.

RMS krem blushen i kinnene har jeg ikke funnet en erstatter for enda, så den forblir i sminkevesken<3

Write a comment