Nye favoritter

Jeg har alltid på meg gullsmykkene mine og arvesmykkene mine fra Egypt tar jeg aldri av meg, som disse gullringene. Jeg var så heldig å få velge meg en favoritt blant de fine smykkene til ELLE-Lene i hennes nye kolleksjon som passer perfekt sammen med mine hverdags smykker.

Håret mitt trenger ekstra pleie nå etter sommeren og når vi går inn i en tørrere årstid, da har Balmain sin over night treatment hårolje blitt en stor favoritt. Jeg grer gjennom håret mitt før jeg legger meg og smører inn noen dråper av oljen i hele håret. Det resulterer til et glansfullt hår etter en vask morgningen etter, og den lukter helt fantastisk!

Leiligheten lukter også så digg med denne romsprayen fra Aesop, den har jeg brukt i hjemmet mitt helt siden den kom ut og jeg elsker blandingen mellom det feminine fra Lavendel og maskuline fra tobakk.

Min siste nye favoritt er produktene fra Tata Harper som endelig er å få tak i på skincity.no. På bildet har jeg en kremblush som også kan brukes på lepper. Jeg har også falt veldig for en leppebalm med små korn i seg. Veldig gode produkter.

Write a comment