Produktene jeg ikke ville vært foruten

Jeg har alt for mye produkter i badehyllene min og det meste kunne jeg egentlig vært foruten, men noen produkter har sin faste plass på hylla og skal mye til før dem blir byttet ut.

  • Til kropp bruker jeg mye forskjellig, det er enklere å variere kroppsprodukter i forhold til ansiktsprodukter mtp reaksjoner og hudtype. Hvis jeg har fått eller kjøpt en krem eller et serum som egentlig er ment til ansikt, men er feil til min hud pleier jeg å bruke dette på kroppen også for å få brukt det. Men min store favoritt til kroppen er Biotherm sin body milk med appelsinlukt. Den har jeg brukt så lenge jeg kan husk. Elsker duften og at den er så lett og trekker rask inn. Den gir huden en fin forsiktig glød også.
  • Hudpleie til ansiktet mitt er jeg trofast til ZO. Jeg har prøvd så utrolig mye forskjellig for å få huden min i sjakk og balansert da jeg har lett for å få litt akne. ZO begynte jeg på i høst og det har hjulpet meg så mye. Kviseutbrudd har jeg nesten blitt helt kvitt, blir aldri blank lengre og fått generelt en bedre hudkvalitet med jevnere hud og mindre porer. I hudprogrammet mitt er det flere produkter enn disse tre, men hvis jeg skulle trekt frem noen produkter jeg absolutt ikke kunne vært huden hadde det vært padsene som regulerer talgproduksjonen og er en stor faktor til hvorfor jeg ikke blir så blank lengre. Den tuben som står over padsene er Daily Power Defense, det er et serum som inneholder enzymer som forbereder hudens evne til å reparer seg selv og produsere egen fukt til huden. Denne bruker jeg som om det skulle vært en dagkrem/kveldskrem og har fått huden min til å produsere den fukten jeg trenger. De første ukene før huden kom i en fin fuktbalanse føltes den tørr og det var uvant å ikke smøre på en krem, men som sagt dette balanserer seg og resultatet er verdt å vente på. Jeg sverger også til ZO sin solkrem Daily sheer. Jeg kan lett få utbrudd i huden av solkrem, det skjer ikke med denne og den føles lett på huden.
  • Sminkerutinen min er ganske enkel, spesielt nå på sommeren. Den består av en lett farget gel fra Guerlain som jeg smører inn i ansiktet, legger concealer under øyene og der jeg måtte trenge det ellers, blush i kinnene, brynsgel og en runde med vippetang. Det aller viktigste for at jeg skal føle meg fresh er vipptang og brynsgele. Favoritten min nå er fra Glossier.

Write a comment