Lengre & sunnere hår

Jeg har testet en ny serie fra Kérastase de siste ukene og vil tipse dere om denne. Serien heter Extentioniste og skal gjøre håret sterkere og få det til å vokse fortere. Tenker ofte at sånt bare er tull, men denne har fått fart på håret mitt altså! Håret mitt hadde stoppet opp litt, du vet når du føler du ikke kommer deg videre fra en lengde? Men nå føles det både sterkere og lengre.

Du bør nok bruke alle produktene i serien for å få best effekt, og den består av en sjampo, kur, balsam og et serum. Jeg vasker håret mitt hver morgen med sjampo og balsam, samt avslutter med serumet som du skal massere inn i hodebunnen når du har håndkletørt hår. Jeg var redd serumet skulle få håret til å føles tungt og fett, men det blir det absolutt ikke.

Hårkur bruker jeg to ganger i uken ca. Har du veldig slitt hår kan du ta det oftere. Og du vet rekkefølgen på kur og balsam? Mange som gjør feil der. Sjampoen åpner skjellaget i håret ditt og er klar for næring fra kuren din og balsam er super viktig og avslutte med etter hårkur fordi den lukker skjellaget igjen, det gjør ikke hårkuren.

Write a comment