5 kjappe

Det er så gøy og se at dere titter innom her hver dag! Jeg tenkte jeg skulle ta 5 kjappe om meg selv, så føler dere kanskje at dere blir litt bedre kjent med hvem jeg er utenom all beautytalken.

  • Jeg er 24 år, kommer fra Oslo og bor fortiden på St.Hanshaugen. Jeg har flyttet på meg veldig mye, men er absolutt en byjente og elsker virkelig å bo her midt i byen. Da jeg flyttet til St.Hanshaugen kjente jeg at jeg hadde funnet stedet mitt. Blir nok boende her en stund i hvertfall, før det begynner å krible i kroppen igjen-SOM fører meg til neste punkt.
  • Jeg er nemlig EKSTREMT rastløs, spontan og utålmodig av meg. Det kan være både positivt og negativt, men det er en egenskap som får meg til å få ting gjort, energien og lysten på nye eventyr og opplevelser har fått meg mange steder allerede.
  • I løpet av mitt korte liv har jeg som sagt fått gjort og opplevd mye, fram til julen 2016 var jeg forlovet og hadde rukket å flippe leiligheter (som jeg forresten har stor interesse av) og bygd et hus faktisk. Veldig lærerikt og gøy, men aldri igjen takk! 2017 ble for meg starten på et nytt kapittel med én mindre forlovede og en mindre leilighet.
  • Jeg er kvart egyptisk. Morfar sine gener vant over mormor sine, så det syns ikke veldig godt på meg. Min lille drøm er å reise ned for å møte familien der nede som jeg på nåværende tidspunkt lever gjennom på fb. Vet ikke mye om dem annet enn at de er mange-Veldig mange! Det hadde vært gøy. Det er nok forresten etter min mormor og mamma jeg har fått min interesse for sminke og hudpleie. Dere vet, sminke var det egypterne som fant opp og det har aldri mormor lagt noe skjul på hehe!
  • Utenom beauty og mote er det to ting jeg virkelig elsker og finner mye glede i, det er å kjøre bil og natur! Det betyr ikke at jeg liker teltlivet og lange skogsturer, men jeg er nok over gjennomsnittet tror jeg glad i fin natur og utsikter. Det gir meg så mye. Og bilkjøring er min terapi, om jeg skulle skaffet meg en hobby ville det blitt å kjøre på bane eller no hehe. Jeg er ingen nerd, vet veldig lite om bil. Det er bare noe jeg alltid har elsket og kunne sette meg i bilen, bare kjøre og høre på musikk. Da slapper jeg av og tenker best.

Det ble 5 (ikke så) kjappe om meg!

Write a comment