Mine 5 natt favoritter

Jeg liker å se på meg selv som en effektiv person, men hud og hårpleie kan ta mye tid og det er ikke alltid like lett og rekke den hårkuren som skal sitte i 10 min- eller 10 min med ekstra ventetid i dusjen på morgningen er egentlig ganske kjedelig. Derfor syns jeg det er helt supert og ta alle disse behandlingene på natterstid og la produktene jobbe seg gjennom natten.

  1. Denne hår masken fra Rahua (ra-wa) ble fort en favoritt hos meg etter jeg fikk testet den. Den er 100% naturlig og består bl.a av quinoa protein som styrker håret, mens  lavendel og eukalyptus gir en avslappende effekt. Det står at man skal skylle den ut etter 15 min, men jeg har den i håret gjennom hele natten som jeg gjør med mange av mine hårkurer. Etter en natt med denne fikk jeg mykt og sunt hår, men det beste var hvor blankt det ble! Jeg tar en god mengde i hele håret, også helt opp til hodebunnen som jeg vet mange ikke gjør i frykt for å få fett hår, men det er veldig viktig å gi næring til røttene og det sunne håret.
  2. Deep hydration treatment fra Exuviance er en fuktighetsmaske til ansiktet som jeg bruker om natten 2-3 ganger i uken. Jeg har enda ikke funnet en bedre fuktighetsmaske siden jeg begynte med denne for et års tid siden. Den gir godt med fukt til huden min, og er perfekt som en sove maske siden den trekker seg så fint inn i huden og ikke lager søl på puta i sengen. Denne føles så lett på huden og det er også en av grunnene til at jeg er glad i denne, passer fint til min hud som kan være litt fet til tider.
  3. ok, så sover jeg ikke med disse øyemaskene  fra Patchology-MEN hvis jeg har litt hovene øyne en kveld som jeg kan få hvis jeg har drukket for lite vann bl.a, så legger jeg dem under øynene mens jeg ligger i sengen og tar dem av rett før jeg skal sove. Da jobber serumet fra masken gjennom natten og jeg våkner opp med mindre poser og føler meg mer opplagt!
  4. Ja,jeg vet cellulittkrem er en love-hate greie, men jeg liker faktisk denne fra ZO. En magisk krem er det ikke, så ting blir selvfølgelig ikke borte. Litt forbedring og oppstrammende effekt føler jeg at jeg har fått, men om det ikke er den største forskjellen på det gir kremen godt med fukt også. Jeg liker derfor og smøre meg inn med denne før jeg legger meg siden den trekker så godt inn i huden og er behagelig å ligge i sengen med. Bruker denne hovedsakelig på beina.
  5. Dette er en fuktighetskrem fra Elixir som skal hjelpe mot fine linjer, gi glattere hud og motvirke kviser. Denne skal brukes på natten siden den jobber aktivt i huden og kan i de første ukene gi litt utbrudd hvis du har noe urenheter liggene i huden som skal ut. Det må ofte bli verre før det blir bedre, så ha litt tålmodighet med denne og vent med å starte på den til du har en litt rolig periode foran deg tilfelle du får mer utbrudd enn vanlig. 

Write a comment