Oh hello..

Siden sist har ELLE fått et lite «face lift» og jeg ser på det hele som en ny start!
Jeg har nå blitt skjønnhetsblogger under UI og ELLE, og føler meg veldig heldig som får lov til å bli med på denne nye reisen og jobbe med det jeg elsker!

Det høres kanskje overfladisk ut, men skjønnhet er en stor del av min hverdag. I form av at jeg er en del av ELLE-redaksjonen hvor jeg skriver skjønnhetsider i magasinet og jeg er utdannet makeupartist. Men også fordi skjønnhet for meg ikke bare handler om sminke og hår. Det er så mye mer!

Alt i fra mine mat og drikkevaner til hvordan jeg har det med meg selv. Jeg gleder meg til å dele mitt lille beauty univers med dere. Det vil bli masse makeup, hår, tips og triks. Og mer fokus på naturlig skjønnhet som jeg håper jeg kan inspirere flere til å falle for.

Write a comment