Mine beauty favoritter

Min beautyrutine på morningen er rask og enkel, og jeg jakter stadig etter produkter som gjør den enda raskere! Mine favoritter i badehyllen min nå er disse deilige produktene. Starter alltid med et nyrenset og fuktet ansikt og tar en liten mengde (drøy i bruk) med Top secret CC kremen fra YSL, den blender og trekker seg så godt inn i huden, så det blir et naturlig resultat. Jeg liker at huden fortsatt ser ut og føles som hud selv om at jeg har på meg sminke og ikke har en hud som føles klissete og må ty til det forferdelige pudderet som jeg alltid prøver og unngå.

Jeg bruker veldig sjeldent foundation da jeg ofte føler det blir veldig maskete og for sminket til hverdags, så jeg går heller for en farget fuktighetskrem eller CC-krem som gir et mer naturlig resultat og ikke dekker over alt av fregner og hudteksturen min. Det jeg vil fram til er at jeg har prøvd ut veldig mange forskjellige CC-kremer og denne Top Secret fra YSL er absolutt den beste jeg har kommet over hittil! I tillegg til at den føles god ut på huden, gir den perfekt farge og glød og ved hjelp av colour correctoren den inneholder syns jeg ikke at jeg behøver noe særlig concealer med denne heller.

Etter CC-kremen går jeg over med krem blushen fra Jane Iredale i fargen Candid. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: Jeg elsker krembasert sminke, det ser mest naturlig ut og går så raskt. Jeg smører den på/rett under kinnbenene, langs nesen, øverst langs pannen og litt under haken og blender det inn med fingrene eller en beautyblender. Fargen er akkurat passe tan med et hint av rosa-Perfekt!

Deretter bruker jeg denne brynsmaskaraen fra Lancome som jeg liker godt konsistensen på, og brynene ser ikke stive ut etterpå som jeg syns man lett kan få av andre brynsmaskaraer. Og Inimitable maskara fra Chanel med en perfekt gummibørste som jeg liker aller best til mine vipper.

Voila! Dette tar meg maks 10 min og det er perfekt hvis du er som meg og liker å slumre litt for lenge..

Xx H.

Write a comment